Privacyverklaring

Je persoonlijke gegevens hebben we nodig als je iets wilt bestellen. Maar we kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten waarom wij om je persoonlijke gegevens vragen en wat wij ermee doen. Dat lees je in deze Privacyverklering. Heb je na het lezen hiervan nog vragen, laat het ons dan weten via onderstaande contactgegevens:

E-mail          klantenservice@budor.nl
Telefonisch    +31 6 397 862 61
Schriftelijk    BuDor webshops
                   Hendrik Broertjesstraat 27
                   1785 ER  Den Helder



BuDor webshops

BuDor webshops, gevestigd aan Hendrik Broertjesstraat 27, 1785 ER  Den Helder, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Gebruik van persoonsgegevens

Wij gebruiken je gegevens voor verschillende doeleinden. Wij gebruiken daarbij van jou ontvangen gegevens, maar ook door onszelf verzamelde gegevens. Bijvoorbeeld gegevens over je bezoek aan onze website. Hieronder lees je welke gegevens we verwerken en waarvoor:

Je bestelling leveren
Voor je bestelling hebben we nodig:

  • je voor- en achternaam;
  • adres;
  • e-mailadres;
  • betaalgegevens;
Daarmee kunnen we je bestelling bezorgen en je op de hoogte houden over je bestelling. We geven je gegevens ook aan anderen als dat nodig is voor een bestelling, bijvoorbeeld aan onze betaalpartner en de bezorgdienst.

We vragen ook je geslacht en telefoonnummer. Maar deze gegevens zijn niet verplicht om in te vullen. We gebruiken je geslacht alleen voor de juiste tenaamstelling in e-mails. En je telefoonnummer is handig als we een vraag hebben over je bestelling.


CCV Shop
Onze webwinkel is ontwikkeld met software van CCV Shop. Persoonsgegevens die je ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. CCV Shop heeft toegang tot je gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden. Zij zullen jouw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. CCV Shop is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten, verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. CCV Shop maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot je gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen.

MyParcel
Sturen wij je bestelling als pakket? Dan maken wij gebruik van de diensten van MyParcel. We delen in dat geval je naam, adres en woonplaatsgegevens met MyParcel. Zij gebruiken deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat MyParcel onderaannemers inschakelt, stellen zij je gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. Hiervoor hebben wij toestemming gegeven. MyParcel heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen.

iDEAL en PayPal betalingen
Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van onze betaalpartner Mollie. Mollie verwerkt je naam, adres en woonplaatsgegevens en je betaalgegevens zoals bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor je gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van je persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart jouw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Mollie’s eigen Privacyverklaring is te vinden op hun website.

Achteraf betalen

Als je artikelen koopt die je niet meteen wilt betalen, kun je kiezen voor Achteraf betalen. Wij kunnen dan je kredietwaardigheid toetsen. We laten dit doen door onze betaalpartner Billink B.V. Dit staat ook in onze algemene voorwaarden (artikel 3 lid 4).
Billink verwerkt je naam, adres en woonplaatsgegevens en je betaalgegevens zoals bankrekening- of creditcardnummer. Billink heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. Billink behoudt zich het recht voor je gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van je persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Billink’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Billink B.V. bewaart jouw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Je vindt Billink’s eigen Privacyverklaring op hun website.


Klantenservice
Je kunt met ons bellen, mailen, appen en contact opnemen via facebook. Om je snel te kunnen helpen bij vragen, maken we gebruik van je gegevens en maken we soms  aantekeningen die we bewaren. Handig als je ons nog een keer nodig hebt.
 

Plaatsen beoordeling via Webwinkelkeur
Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur dan ben je verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan jouw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert de door jou opgegeven naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting op jouw review te geven. In het geval dat wij je uitnodigen om een review achter te laten delen wij jouw naam, e-mailadres, customer ID en ordernummer met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel jou uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

Nieuwsbrieven
Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en ons nieuws. Voor aanmelding hebben we je e-mailadres nodig. Onderaan elke nieuwsbrief staat een link waamee je eenvoudig weer kan afmelden. Je e-mailadres wordt dan verwijderd uit ons e-mailbestand. Simpel toch?

Verbetering van onze website
We zijn voortdurend bezig onze dienstverlening en website te verbeteren. Daarvoor gebruiken we cookies. Onderaan lees je hier meer over.

Automatisch verzamelde gegevens
Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld je IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.


Beveiligen en bewaren


Alle gegevens die je bij ons achterlaat, bewaren we veilig. Dat nemen we heel serieus. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens en dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is.
Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Als je het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op per
e-mail of telefonisch (06 – 397 862 61)

Wij bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk is. Dat wil zeggen dat we de gegevens bewaren totdat je aangeeft niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als je dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met je (persoons)gegevens te bewaren. Deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot je cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van je bestelling hebben vervaardigd.



Verstrekking aan derden

Wij geven de door jou verstrekte gegevens alleen door aan derde partijen, als dat noodzakelijk is voor de levering van de door jou bestelde producten. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor de afhandeling van de betalingen. En bij een pakketje  geven we je gegevens door aan de postbezorger om de bestelling bij jou te bezorgen.

Wanneer wij jouw gegevens aan een derde verstrekken, sluiten wij met deze partij een overeenkomst. Hierin leggen wij vast dat jouw gegevens niet voor andere doeleneinden worden gebruikt. Ook komen wij hierin overeen dat jouw gegevens worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. 
Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de politie in het kader van fraudeonderzoek gegevens bij ons opvraagt. In dat geval zijn wij wettelijk verplicht deze gegevens af te geven.


Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek
In voorkomende gevallen kan BuDor webshops op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van jouw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen je gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.


Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Lees altijd voor gebruik van de desbetreffende website de privacyverklaring van deze website, voor meer informatie over de manier waarop zij met jouw gegevens omgaan.


Bijzondere persoonsgegevens

Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar.


Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen wanneer onze webwinkel of de regels rondom privacywetgeving wijzigen. Je kunt de actuele versie van onze Privacyverklaring raadplegen op onze website.

 

Inzage en wijzigen van jouw gegevens


Wil je jouw gegevens inzien, laten wijzigen of verwijderen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je geldig identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen.
Vergeet niet om op de kopie jouw BSN én jouw pasfoto af te schermen. Je kunt hier bijvoorbeeld de 
‘KopieID’ app voor gebruiken.



Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Mocht je er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.


Voor het laatst bijgewerkt in mei 2018

 

Cookiebeleid
Cookie erbij? Om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt en jij fijn kunt winkelen maakt BuDor webshops gebruik van cookies.


Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die een website op je computer, tablet of mobiele telefoon plaatst op het moment dat je de website bezoekt. In deze cookies wordt informatie over jouw websitebezoek opgeslagen. Met het plaatsen van cookies worden persoonsgegevens verwerkt. Door het gebruik van cookies kan een website je herkennen bij een volgend bezoek aan de website. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je niet telkens opnieuw wilt inloggen bij een nieuw bezoek aan de website.

Wij gebruiken de volgende cookies:

Functionele cookies of noodzakelijke cookies
Functionele cookies zorgen ervoor dat onze webwinkel correct functioneert. Denk bijvoorbeeld aan functionaliteiten zoals het winkelwagentje en afrekenen. Deze cookies worden dan ook standaard geplaatst.

Cookies om te meten (Analytische cookies)
Met analytische cookies verzamelen wij met behulp van derden statistieken over het gebruik van onze webwinkel door de gebruikers. Door websitegebruik te meten kunnen we onze webwinkel blijven verbeteren in het voordeel van onze gebruikers.


Functionele of noodzakelijke cookies

Functionele of noodzakelijke cookies helpen onze website naar behoren te functioneren. Denk hierbij aan:

  • Je browserinstellingen worden opgeslagen, zodat je onze webwinkel optimaal op jouw beeldscherm kunt bekijken;
  • Het is mogelijk om te reageren op berichten in onze webwinkel;
  • Een gelijkmatige belasting van de website, waardoor die functioneel en bereikbaar blijft;

Analytische cookies

Analytische cookies stellen ons in staat om het websitebezoek te meten. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak onze website wordt gebruikt, naar welke informatie bezoekers op zoek zijn en welke pagina's het meest worden bezocht. Hierdoor weten we welke website onderdelen populair zijn en op welke plekken we onze website kunnen verbeteren. We analyseren en verbeteren de website continu om de ervaring voor bezoekers zo prettig mogelijk te maken. De statistieken die we verzamelen kunnen we niet herleiden naar personen. Deze gegevens worden dus altijd anoniem gebruikt. We maken gebruik van Google Analytics om inzichten te verkrijgen uit de data. De analytische cookies plaatsen we altijd bij een bezoek aan onze website.

Analytische cookies verzamelen onder andere de volgende gegevens:
  • Het bijhouden van het aantal bezoekers op onze webpagina's;
  • Het bijhouden van de duur van het bezoek;
  • De uitgevoerde zoekopdrachten op de website;
  • De manier waarop je op onze website terecht bent gekomen, bijvoorbeeld via facebook of Google, of via een link op een andere website;

Google Analytics
Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.
Voor meer informatie over wat Google met de verzamelde gegevens doet, verwijzen we naar de privacyverklaring van Google. Deze verklaring kan regelmatig wijzigen.



Browserinstellingen

Je kunt ervoor kiezen om via je browser het plaatsen van cookies te blokkeren. Blokkeer je alle cookies, dan zouden websites minder goed kunnen werken. Het is beter om alleen de ongewenste cookies selectief uit te schakelen. Dit kun je doen in je browser bij de instellingen. Hiermee blokkeer je ook meteen de cookies van andere websites die je bezoekt.

Als je niet wilt dat websites cookies op jouw computer kunnen opslaan, pas dan je browserinstellingen aan. Je krijgt dan een waarschuwing voordat er cookies worden geplaatst. Je kunt je instellingen ook dusdanig aanpassen dat je browser alle cookies of alleen de cookies van derde partijen weigert. Je kunt cookies die al geplaatst zijn verwijderen. Let erop dat je de instellingen apart voor elke browser, apparaat en computer die je gebruikt moet aanpassen. Wij willen je erop attenderen dat als je alle cookies blokkeert, websites minder goed kunnen werken. Het is beter om alleen de ongewenste cookies selectief uit te schakelen.
Daarnaast betekent het weigeren van cookies ook niet dat je geen advertenties meer te zien krijgt. De advertenties zijn dan alleen niet meer aangepast aan jouw interesses en worden vaker herhaald. Hoe je je instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Klik op één van de onderstaande iconen om direct naar de handleiding van je browser te gaan of raadpleeg indien nodig de helpfunctie van je browser.
Wil je cookies van specifieke partijen uitzetten, dan kan dat via www.youronlinechoices.com.


Cookies verwijderen

Cookies verwijderen in Microsoft Edge:
Klik op het Menu icoon (icoon met 3 lijntjes) rechts bovenin. Klik op het icoontje van het klokje, dit is het tabblad ‘Geschiedenis’. Klik op ‘Alle geschiedenis’ wissen. Nu kun je aangeven wat je precies wilt wissen. Vink in ieder geval ‘Cookies en opgeslagen websitegegevens’ aan en klik op ‘Wissen’. Onderaan kun je aangeven of je deze gegevens altijd wilt wissen bij het afsluiten van Microsoft Edge.

Cookies verwijderen in Chrome:
Klik op het icoontje met 3 lijntjes rechts bovenin. Klik op ‘Instellingen’ > ‘Geschiedenis’ > ‘Browsegegevens’ wissen. Zorg in ieder geval dat ‘Cookies en andere site- en plug-ingegevens verwijderen’ aangevinkt staat. Je kunt ook aangeven hoe oud de Cookies moeten zijn. Kies hier 'Alles'.

Cookies verwijderen in Firefox:
Klik op het icoontje met 3 lijntjes rechts bovenin. Ga naar ‘Opties’ > ‘Privacy’. Klik op ‘Uw recente geschiedenis wissen’. Onder ‘Details’ kun je aangeven wat je precies wilt wissen. Vink in ieder geval ‘Cookies’ aan. Je kunt ook aangeven hoe oud de Cookies moeten zijn. Kies hier op 'Alles'.

Cookies verwijderen in Safari:
Klik links bovenin de menubalk op ‘Safari’ > ‘Voorkeuren’. Kies bovenin het venster het tabblad ‘Privacy’. Klik vervolgens op ‘Verwijder alle Websitegegevens’.
Cookies verwijderen in Internet Explorer:
Klik op het icoontje van een tandwieltje rechts bovenin. Ga naar het menu ‘Beveiliging’ > ‘Verwijder browsegeschiedenis’. Nu kun je aangeven wat je precies wilt wissen. Vink in ieder geval ‘Cookies en website data’ aan. Klik onderaan het venster op ‘Verwijderen’.



Wijzigingen in ons cookiebeleid

Wij kunnen dit cookiebeleid van tijd tot tijd wijzigen wanneer onze webwinkel of de regels rondom cookies wijzigen. Je kunt de actuele versie van ons Cookiebeleid raadplegen op onze website.


Voor het laatst bijgewerkt in mei 2018

Inschrijven voor de nieuwsbrief



Aanmelden

Handig om te weten

We hebben alles op voorraad

Op werkdagen voor 16.30 uur besteld = zelfde dag verzonden

Veilig betalen via iDEAL, PayPal of achteraf betalen

Verzendkosten afhankelijk van gewicht:
- brievenbuspost vanaf € 1,75 tot € 4,25 (Nederland)
- pakket € 6,95 (Nederland)

Retourneren kan binnen 30 dagen.

Slingerwinkel.nl is onderdeel van BuDor webshops

Vertrouwd online kopen

Wij zijn aangesloten bij Webwinkelkeur:
vertrouwd online winkelen

Klantenservice

klantenservice@budor.nl
Telefoon  : 06 - 397 862 61


Wij zijn van maandag t/m zaterdag te bereiken van 9.00 tot 21.00 uur!
Per telefoon, e-mail, facebook of Whats App.
We helpen je graag verder.

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel software

Wij maken gebruik van cookies op onze website. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag (anoniem) binnen onze website volgen en verzamelen. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Andere om je bezoek makkelijker te maken, zodat je bijvoorbeeld informatie kunt delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Lees ons cookiebeleid.