Betalen

Welke betaalmethoden zijn er?
Je kunt je bestelling betalen met één van de onderstaande betaalmethodes:
- iDeal
- PayPal
- Bancontact (Belgische klanten)
- Overboeking; wij versturen je bestelling na ontvangst van je betaling
- Achteraf betalen (via Billink, enkel voor klanten met factuuradres in Nederland)

Is er een minimum orderbedrag?
Wij hanteren een minimum bestelbedrag van € 1,50. Dit is exclusief eventuele verzendkosten. Kies je voor Afhalen en kom je niet aan het minimum bedrag? Kom dan langs in de winkel om daar je aankoop te doen. 

Kan ik ook achteraf betalen?
Dat is mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Wij werken hiervoor samen met Billink.

Komen er nog kosten bij de genoemde prijzen op de website?
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Bij elk artikel wordt een indicatie van de verzendkosten gegeven. De werkelijke verzendkosten zijn afhankelijk van je totale bestelling. Deze zie je in het winkelmandje

Is er een veilige betaalomgeving?
Alle betalingen gaan via onze betaalpartner Mollie. Zodra je begint met afrekenen kom je terecht in een beveiligde internetomgeving. Zo krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het groene slotje in je browser.

Ik wil het orderbedrag liever zelf aan jullie overmaken
Dat kan. Ons rekeningnummer is NL51 KNAB 0604 0223 52 ten name van BuDor webshops. Vermeld altijd het ordernummer in de omschrijving. Je bestelling wordt toegestuurd na ontvangst van je betaling. Laat ons wel even weten dat je het bedrag zelf gaat overmaken, om te voorkomen dat je bestelling geannuleerd wordt.

Mijn iDeal betaling is mislukt
Je krijgt bericht als de betaling niet gelukt is. Volg de stappen om alsnog te betalen. Lukt dat niet, dan nemen wij contact met je op.

Ik krijg de melding dat er geen elektronische betaalmethodes beschikbaar zijn
Wij hanteren een minimum totaalbedrag van € 2,50 voor elektronisch betalen. 

Kies je voor Afhalen en kom je niet aan dit minimum bedrag? Kies dan de betaalmethode Betalen bij Afhalen. Of kom langs in de winkel om daar je aankoop te doen.