Slingers

Slingers

"Slinger door het leven. Beleef, geniet en lach. Begin maar met versieren en maak een feestje van elke dag!"Hoera feest! Geen feest is compleet zonder slingers en ballonnen. Er zijn ontelbaar veel verschillende soorten slingers; papier en plastic, een harmonica slinger, tassels, letterslingers, draaiguirlandes, enz.
Wat voor feestje je ook hebt, met een slinger kom je meteen in de feeststemming. Ga je graag voor duurzaam, dan heeft Slingerwinkel.nl verscillende papieren slingers met papieren verpakking.
Behalve de crepe harmonica slingers heb je de keuze uit slingers met hartjes en sterretjes, andere figuren, waaiers en draaiguirlandes om de boel op te fleuren.

Letterslingers lenen zich perfect om voor een raam of muur te hangen. Bij Slingerwinkel.nl vind je letterslingers voor elke gelegenheid. Bijzonder zijn de nieca slingers; deze worden exclusief bij BuDor webshops verkocht en zijn gegarandeerd anders dan de standaard letterslingers.
Wil je het feestvarken extra in het zonnetjes zetten, denk dan eens aan een persoonlijke tekstslinger! Wij maken slingers in 5 lettertypen, heel veel kleuren en je hebt de keuze uit veel verschillende figuren om in de slinger te doen. Je kan zelfs een foto of afbeelding aanleveren om daarvan een tussenstukje te laten maken.
Kortom, welk feestje je ook viert, bij Slingerwinkel.nl vind je de bijpassende slingers en vlaggenlijnen.

Tassels zijn niet meer weg te denken als hippe feestversiering. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Leuk bij de feesttafel, tuinfeest, babyshower, bruiloft, etc. Maar niet alleen als slinger zijn tassels leuk: je kan ook prima gebruiken als 'tail' bij een grote heliumballon. Dat staat prachtig bij een fotoshoot, bruiloft, babyshower, etc. Ook zijn ze goed te verwerken in ballondecoraties, bijvoorbeeld om een standaard te camoufleren.
Waar je de tassels ook voor gaat gebruiken, met het aanbod bij Slingerwinkel.nl vind je vast de tassel slinger die bij jouw feest past.

Maak een statement met frivole franjeslingers. De sliertjes zwieren vrolijk heen en weer en geven een feestelijk effect. Ga voor een bont gekleurde franjeslinger of hou het stijlvol met goud of zilver. De witte franjeslinger geeft volume aan jouw trouwlocatie.