Strooien en gooien

Confetti en serpentine zijn niet meer weg te denken bij feestjes. Ze maken er een vrolijke boel van. Confetti strooi je bijvoorbeeld uit over de feesttafel, of stop het bij je uitnodigingen. Ook populair is om confetti naar het bruidspaar te gooien.
Confetti leent zich ook perfect om in doorzichtige ballonnen te doen. Slingerwinkel.nl heeft ook veel ballonnen in het assortiment waar de confetti al in zit. Scheelt jou weer werk en troep.
Ook leuk zijn de confetti en poeder shooters; met een simpele draai schiet er confetti of holy powder uit de buis. Tegenwoordig onmisbaar bij Gender Reveal. Aan de buitenkant zie je niet of er roze of blauw in zit. Succes gegarandeerd.

Serpentine zijn rolletjes papier die je kunt gooien. Wikkel het bruidspaar in serpentine terwijl ze op de dansvloer schuifelen. Of gooi ze over slingers heen zodat de krullende serpentine door de hele ruimte hangt. We hebben serpentine in vrolijke kleuren, maar ook wit of bijvoorbeeld goud. Zo is er altijd wel een kleur bij voor jou feest.
O.a. met Carnaval is serpentine spray erg in trek. Dit zijn spuitbussen waar je slierten uit spuit. Zeer geschikt voor een spetterend feest!

Voor wie helemaal los wil gaan, hebben we ook glitters in het assortiment. Niet alleen geschikt om mee te knutselen, maar ook om je uitnodigingen of ballonnen met de decoreren.

Een aparte categorie is de sierconfetti en rozenblaadjes. Sierconfetti strooi je op de feesttafel of gebruik het als decoratie. We hebben deze confetti in o.a. hartjes, sterretjes en cijfers. Bij een feestelijk gedekte tafel kan sierconfetti niet ontbreken.
En ja, wie kent nou de rozenblaadjes niet. Onmisbaar op Valentijnsdag of voor het bruidspaar. Wist je dat Slingerwinkel.nl rozenblaadjes in diverse kleuren heeft? Zo kan je bijvoorbeeld ook je babyshower of baby fotoshoot opleuken met roze of blauwe rozenblaadjes.

Je ziet het; bij Slingerwinkel.nl kun je terecht voor al het strooi- en gooiwerk op je feest!