Winkelwagen Geen producten

Over ons

Foto


Slingerwinkel.nl
“Mijlpalen zijn er om slingers aan op te hangen”. Voor elke gelegenheid zijn er veel leuke feestversieringen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe trends en passen ons assortiment regelmatig aan.
 
Slingerwinkel.nl is onderdeel van BuDor webshops. Een bedrijf dat op internet actief is, gerund door echtpaar Peter en Kerstin Buscop. Onze focus ligt op het aanbieden van kwalitatief goede (feest)versieringen + aanverwante artikelen met een top service.
BuDor webshops: webwinkels vol feest.
 
Het begin
Ergens in 2008: “een leuke naamslinger voor het raam. Dát is leuk voor de verjaardagen van onze 2 dochters”. Maar zoekende op internet vonden we niet wat we zochten. Dan maar zelf wat maken. Dat werd zo’n succes dat we in 2009 begonnen met Slingerwinkel.nl: een website waar je originele naamslingers bestelt voor o.a. kinderverjaardagen en geboortes. Vanaf 2010 is Slingerwinkel.nl uitgebreid met steeds meer feestversieringen voor alle gelegenheden.
 

BuDor webshops
Er is zoveel leuks op het gebied van feest, dat onze webshop steeds voller werd. Daarom hebben we nu besloten het assortiment te gaan splitsen over verschillende webshops. Zo kunnen we je nog beter van dienst kunnen zijn.
 
Hiermee is BuDor webshops geboren. We zijn achter de schermen druk bezig om enkele nieuwe webshops op te zetten met vertrouwd én nieuw assortiment. Momenteel vind je nog alles bij Slingerwinkel.nl. Maar in de loop van 2018 gaat dit veranderen.
 
Waarom bij Slingerwinkel.nl bestellen?
yes veel keuze en regelmatig nieuwe artikelen in het assortiment
yes verzendkosten zijn afhankelijk van gewicht. Dus bij een kleine bestelling heb je lage verzendkosten
yes persoonlijke service. We denken graag met je mee en zijn alle dagen van de week bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur
 
Met feestelijke groet,
Peter en Kerstin Buscop


  

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel software
Wij maken gebruik van cookies. Lees meer