Winkelwagen Geen producten

Over ons

Leuk dat je meer van ons wilt weten!

Wij zijn in 2009 begonnen met het maken van naamslingers. Ondertussen hebben we er honderden gemaakt in vele kleuren, lettertypen en thema's. En nog altijd zijn we trots op elke gemaakte slinger. Omdat elke naamslinger persoonlijk  en er vaak een verhaal achter zit. 
Sinds 2009 is het assortiment van Slingerwinkel.nl flink uitgebreid. Want naast onze unieke naamslingers zijn er zoveel meer leuke versieringen.

Persoonlijke service
Slingerwinkel.nl is een klein bedrijf dat op internet actief is. Wij denken graag met je mee als je iets bijzonders zoekt. Neem dan ook gerust contact met ons op! 
Omdat we alles zelf doen, zijn we lekker flexibel. Je kunt gerust in de avond of weekend contact met ons opnemen. Met veel plezier runnen we onze webwinkel want wie wordt er nou niet vrolijk van al die versieringen?

Voor elk wat wils
Bij Slingerwinkel.nl vind je heel veel feestversieringen voor elk feest. We zijn altijd op zoek naar nieuwe, leuke artikelen en passen ons assortiment regelmatig aan.
Om je (naam)slingers, ballonnen, etc. op te hangen, zijn onze slingerklemmen, ballonnentape en zuignapjes erg handig. 

Waarom bij Slingerwinkel.nl bestellen?
- veel keuze en scherp geprijsd
- persoonlijke service. We denken graag met je mee
- verzendkosten zijn afhankelijk van gewicht. Dus bij een kleine bestelling heb je lage verzendkosten
- ook de persoonlijk gemaakte naamslingers en raamstickers kunnen we snel leveren. Wel zo handig bij bijvoorbeeld geboorte

Met feestelijke groet,
Fam. Buscop


  

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel software
Wij maken gebruik van cookies. Lees meer