Over ons

Foto

Slingerwinkel.nl, onze naam zegt het al: bij ons geen feestkleding of fopartikelen, maar wel alles om je feest origineel aan te kleden.

Slingers, heel veel ballonnen (ook per stuk te bestellen!), leuke (kinnder)thema's, originele naamslingers en nog veel meer.
Mét handige hulpjes die het versieren een stuk makkelijker maken, zodat je feest in no-time kan beginnen. 

Eenvoudig bestellen, veilig betalen (ook achteraf) en snel in huis. Ervaar zelf het gemak van onze webshop. Vandaag besteld (op een werkdag) is met 1 a 2 werkdagen* de slingers ophangen.
(*Voor bezorging zijn we afhankelijk van PostNL. We kunnen daardoor levering de volgende dag nooit garanderen.)

Zoek je iets speciaals? Bij de Slingerwinkel vind je diverse gepersonaliseerde artikelen om je feest extra bijzonder te maken.
En heb je een vraag? We kennen bijna alle artikelen, en wat we niet weten, zoeken we voor je op!


Over ons
Slingerwinkel.nl wordt gerund door Kerstin en Peter Buscop: we kiezen er bewust voor om alles zelf te doen. Zo kunnen we persoonlijke service bieden en staan we garant voor elk verkocht artikel. 

Sinds 2008 maken we al naamslingers en vanaf 2009 is de webwinkel Slingerwinkel.nl online. Al bijna 15 jaar een vertrouwd adres voor al jouw feestversieringen.

Ons motto? “Mijlpalen zijn er om slingers aan op te hangen”. Voor elke gelegenheid zijn er veel leuke feestversieringen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe trends en passen ons assortiment regelmatig aan.

Sinds 2017 hebben we een overkoepelende naam: BuDor webshops.
De focus van BuDor webshops ligt op het aanbieden van kwalitatief goede (feest)versieringen + aanverwante artikelen met een top service. 


Reviews
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van beoordelingen. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven. Zo krijg je een eerlijk beeld over ons bedrijf.Wat Slingerwinkel.nl anders maakt dan anderen?

yes  een heel laag minimum bestelbedrag! Ook als je maar een 1 slinger nodig hebt, ben je in onze webshop van harte welkom

yes  ruime keuze ballonnen. Én de meeste ballonnen zijn per stuk te bestellen, dus je hoeft niet verplicht een bepaald aantal af te nemen

yes  duidelijke handleidingen bij de meeste DIY artikelen. We helpen je graag op weg om zelf leuke feestversieringen te maken

yes  onze unieke naamslingers in verschillende lettertypen vind je nergens anders

yes  persoonlijke service. We denken graag met je mee voor een onvergetelijk feest


Op onze locatie in Emmer-Compascuum hebben we een kleine winkel, waar je van harte welkom bent tijdens onze openingstijden. Handig om artikelen ter plekke te bekijken, aan te schaffen of voor persoonlijk advies. We helpen je graag verder. Ook kan je via de website bestellen en in de winkel afhalen. Wist je dat we ballondecoraties verzorgen in de omgeving van Emmen/Ter Apel? Zoals heliumballonnen, pilaren en bogen, kadoballonnen, etc.

*kijk op de pagina Winkel in Emmer-Compasacuum voor openingstijden of bel/mail van te voren, om te voorkomen dat je voor een dichte deur staat.

Kortom: bij Slingerwinkel.nl shop je al je feestversieringen voor elke gelegenheid en ben je altijd verzekerd van onze vertrouwde, persoonlijke service, degelijk advies en goede nazorg.


Slingerwinkel.nl - voor al je slingers en ballonnen, waar kwaliteit en goede service voorop staan.