Verjaardag

Verjaardag

Van klein tot uitbundig

Of je jouw verjaardagsfeest klein wilt vieren of groots wil uitpakken, ballonnen en slingers passen bij elk feest. Ga voor het klassieke Happy birthday of ga los met de F*cking Birthday serie. Combineer naar hartelust om jouw feest perfect aan te kleden. Behalve slingers en ballonnen zijn er ook veel andere leuke versieringen te verkrijgen. Zoals prikkers, afzetlint, huldeborden, vlaggen, etc., veelal in een bepaald thema zodat je jouw versieringen op elkaar kan afstemmen. Van Festive Colors tot stijlvol Rose gold/Black. 
Versieringen met leeftijd zijn ook altijd een aanwinst op je verjaardag. Die hebben we apart voor je op een rijtje gezet per leeftijd. Zo shop je eenvoudig alle slingers en ballonnen voor je feest bij elkaar.

 

Een persoonlijk tintje

Wil je de jarige extra verrassen, dan bevelen wij van harte een persoonlijke naamslinger aan! Kies voor een standaard slinger met eigen naam of laat een slinger helemaal op maat maken met eigen tekst. Persoonlijke tekstslingers zijn verkrijgbaar in maar liefst 5 verschillende lettertypen en heel veel kleuren! Je hebt daarnaast ook nog de keuze uit allerlei leuke figuurtjes die tussen de woorden in kunnen.

Wij maken deze unieke tekstslingers speciaal voor jou. Vaak zijn ze dezelfde dag nog klaar en anders de dag erna. De slinger ontvang je kant en klaar in een leuke, persoonlijke envelop mét handige zuignapjes* om de slinger meteen voor het raam te hangen.

*zuignapjes worden op verzoek gratis meegestuurd bij bestelling van volledige naamslingers

 

Alles snel in huis

Bestel je vóór 16 uur op een werkdag? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd. We sturen de artikelen zoveel mogelijk met brievenbuspost dus je hoeft dan niet thuis te zijn voor levering. Is het een pakketje, dan ontvang je altijd een track & trace code om je pakketje te volgen.